Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Υόρκη: Βίντεο με την παράσυρση γυναίκας από μέλη συμμορίας - Προσπάθησαν να της κλέψουν την τσάντα

Νέα Υόρκη: Βίντεο με την παράσυρση γυναίκας από μέλη συμμορίας – Προσπάθησαν να της κλέψουν την τσάντα

Οι δράστες συνελήφθησαν

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ως μέλη μιας συμμορίας που οδηγούν μοτοποδήλατα και διαπράττουν βίαιες ληστείες με θύματα πεζούς και όχι μόνο.

Οι δύο ύποπτοι, ο 19χρονος Cleyber Andrade και ο 23χρονος Juan Uzcatgui φέρονται να αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου κυκλώματος, τα μέλη του οποίου συνδέονται με 62 διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών σε όλη τη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένης μιας τρομακτικής ληστείας που καταγράφηκε σε βίντεο, όπου μια 62χρονη γυναίκα σύρθηκε βάναυσα σε δρόμο του Μπρούκλιν καθώς προσπαθούσαν να της αρπάξουν την τσάντα.

Η Αστυνομία αναζητά τον αρχηγό της συμμορίας

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν τον αρχηγό της συμμορίας, τον 30χρονο Victor Parra από τη Βενεζουέλα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από δικαστή τον Δεκέμβριο, αφού συνελήφθη για διακεκριμένες κλοπές, όπως είπαν πηγές.

Το βίντεο της ληστείας:

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, ο επιθεωρητής της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Νίκολας Φιόρε δήλωσε ότι ο Parra έπεισε άλλους να «πάνε να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του για να αρπάξουν τηλέφωνα και άλλα πράγματα».

«Είναι ο μεγάλος στόχος», είπε ο Fiore σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X. «Έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στη Νέα Υόρκη. Και ελπίζω ότι θα τον πιάσουμε, θα έχουμε κάποια πρόοδο σε αυτό το θέμα».

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης περιέγραψε τις μοχθηρές τακτικές της συμμορίας σε ένα βίντεο κλιπ που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το οποίο έδειχνε δύο μέλη της συμμορίας με μοτοποδήλατο να σέρνουν την 62χρονη Irina Panteleeva, σε πεζοδρόμιο.

Οι ληστές έφυγαν με την τσάντα της Panteleeva, τα κλειδιά, τις πιστωτικές κάρτες του τηλεφώνου και τα γυαλιά της και όλα αυτά ενώ εκείνη βρισκόταν στον αέρα και κατέληξε να χτυπά σε μια μεταλλική μπάρα.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024