Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηνωμένο Βασίλειο: Πατέρας θυσιάστηκε για τον γιο του ενώ δεχόντουσαν επίθεση από συμμορία

Ηνωμένο Βασίλειο: Πατέρας θυσιάστηκε για τον γιο του ενώ δεχόντουσαν επίθεση από συμμορία

Αφού ο γιος του κατάφερε να ξεφύγει, οι δράστες στράφηκαν εναντίον του

Ανατριχιάζουν τα πλάνα που δείχνουν τη στιγμή που ένας πατέρας δολοφονείται στη μέση του δρόμου από συμμορία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Το θύμα, ονόματι Kelvin Ward, μαχαιρώθηκε βάναυσα καθώς έβγαινε από γνωστό εστιατόριο fast food. Στο αμάξι τον περίμενε ο 19χρονος γιος του, τον οποίο η τετραμελής συμμορία προσπαθούσε να σκοτώσει.

Για τη δολοφονία του 50χρονου, κρίθηκαν σήμερα ένοχοι δύο έφηβοι και ένας ενήλικος.

Ήταν φίλος τους και τσακώθηκαν…

Οι δράστες, σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται να εμβολίζουν αρχικά το όχημα του θύματος, το οποίο εκείνη την ημέρα οδηγούσε ο γιος του. Αφού ο 19χρονος κατάφερε να διαφύγει, η μορρία στράφηκε εναντίον του πατέρα του.

Το σοκαριστικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία δείχνει τους μασκοφόρους κακοποιούς να κυνηγούν τον 50χρονο κατά μήκος του δρόμου με τεράστια μαχαίρια και να τον αφήνουν αβοήθητο να ξεψυχήσει στο δρόμο μετά την επίθεση.

Προσοχή σκληρές εικόνες!

Ο γιος του ήταν φίλος τους

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε ότι ο 19χρονος έχει προηγούμενα με τη συμμορία. Ο γιος με τα μέλη της συμμορίας φαίνεται πως ήταν φίλοι και τσακώθηκαν, ενώ η συμμορία έκανε επίθεση ακόμα και στο σπίτι της οικογένειας πριν το φονικό.

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είπε: «Πρόκειται για μια απολύτως φρικτή επίθεση σε έναν άνδρα που απλώς περνούσε τη μέρα του, παίρνοντας φαγητό πακέτο με τον γιο του. Μπορείτε να δείτε από τα αποδεικτικά βίντεο το πόσο αδίστακτοι ήταν οι δράστες καθώς κυνηγούσαν τον κύριο Ward και τον γιο του και τελικά τον σκότωσαν».

Η σύντροφος του 50χρονου είπε σοκαρισμένη: «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν ένας φανταστικός σύντροφος, πατέρας, γιος, αδερφός και καλός φίλος για πολλούς. Ήταν μοναδικός. Το να βλέπω τον άνθρωπο που αγαπώ να μαχαιρώνεται και να τον αφήνουν να πεθάνει σαν «δολοφόνος στο δρόμο» είναι ντροπή και κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024