Ολυμπιακός: Ιστορική επίδοση από τον Τόμας Γουόκαπ (pic)
Εφτασε τα 2.500 λεπτά με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός βγήκε… αλώβητος από τη «διαβολοβομάδα» της Euroleague, παίρνοντας δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου σε ΣΕΦ και Βαυαρία αντίστοιχα, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την εξάδα.
Το παιχνίδι με το σύνολο του Πάμπλο Λάσο είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή για τους Ερυθρόλευκους, τον Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ, με ελληνικό διαβατήριο, ήταν απολαυστικός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με κομβικά καλάθια (16π.) και ασίστ (8) χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στους Πειραιώτες.
Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε στο παρκέ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για 28 λεπτά και έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα έφτασε τα 2.500 λεπτά με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Euroleague.
Μάλιστα, χρειάστηκε τον δεύτερο μικρότερο αριθμό αγώνων για να πετύχει κάτι ανάλογο, με 103 ματς. Έχοντας μπροστά του μόνο τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, που για να φτάσει τα 2.500 λεπτά αγωνίστηκε σε μόλις 85 παιχνίδια.
Μια ιστορική επίδοση από τον Τόμας Γουόκαπ, που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ελληνας τεχνικός τον πίστεψε και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🇺🇸🇬🇷 Thomas Walkup became 2nd fastest (fewest games) player to reach 2,500 total minutes played for 🇬🇷 Olympiacos in the #EuroLeague:
🇬🇷 Vassilis Spanoulis (85 games)
🇺🇸🇬🇷 Thomas Walkup (103) 👈
🇬🇷 Vangelis Mantzaris (118)
🇧🇬🇨🇾 Sasha Vezenkov (123)
🇬🇷 Kostas Papanikolaou (123)— Darius Garuolis (@DariusGaruolis) February 4, 2024
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
