Οι «κόκκινοι διάβολοι», σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού, ώστε το καλοκαίρι να… πωληθεί με κάποιο αντίτιμο και να μην φύγει ελεύθερος, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη.
Ο Μαρσιάλ θα ξεκινήσει αποθεραπεία και θα παραμείνει στο Μάντσεστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ μετά θα μείνει ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Μαρσιάλ, συνεχίζει εδώ και χρόνια να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, με την Φενέρμπαχτσε να έχει καταθέσει πρόταση κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του σε αυτό το μεταγραφικό «παράθυρο», αλλά να την προλαβαίνουν οι εξελίξεις.
«Ο Μαρσιάλ ολοκλήρωσε με επιτυχία την επέμβαση για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 εβδομάδες καθώς θα αποκατασταθεί η ζημιά. Ευχόμαστε στον Μαρσιάλ ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούμε για την επιστροφή του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
O Άντονι Μαρσιάλ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ σε 629 λεπτά.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.