Ανάπλαση στη μικρή Χερσόνησο της Γλυφάδας
Μετατρέπεται σε χώρο αναψυχής.
Σε διαδικασία ανάπλασης βρίσκεται η μικρή χερσόνησος δίπλα στην τρίτη παραλία της Γλυφάδας.
Η νέα μορφή της θα περιλαμβάνει χώρο αναψυχής, με παιδότοπο, αθλοπαιδιές, πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο και νέες φυτεύσεις.
Δέκα στρέμματα που δόθηκαν στον δήμο
«Το παλιό γκρεμίστηκε, το νέο έρχεται!», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Μετά από πολύ κόπο και τεράστιες προσπάθειες, η μικρή αυτή χερσόνησος των δέκα περίπου στρεμμάτων πέρασε στο Δήμο μας, οι μελέτες προχώρησαν, γκρεμίσαμε όλες τις παλιές κατασκευές και η ανάπλαση είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Η έναρξη της ανάπλασης συμπίπτει με την έναρξη της νέας μας θητείας ως δημοτική αρχή, την οποία ξεκινάμε με πολύ ενθουσιασμό και στόχο να κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα έχουμε ονειρευτεί για την πόλη μας. Εκεί θα δημιουργηθεί ένας ελεύθερος και προσβάσιμος χώρος, με υποδομές για μικρούς και μεγάλους.
Μια έκταση ανοιχτή για τους κατοίκους και επισκέπτες της Γλυφάδας, με ήπια και βιώσιμα χαρακτηριστικά και πολύ πράσινο. Από εκεί θα περνά και ο πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί κατά μήκος όλης της ακτογραμμής» είπε με αφορμή
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague
- Τιμές πετρελαίου: Μικρή αποχώρηση λόγω αποθεμάτων ΗΠΑ – Η ανασφάλεια παραμένει
- Ο αφθώδης πυρετός στη Λέσβο πυρπολεί το φετινό Πάσχα
- «Αρμπάιτ»: Η παράσταση των Παλούμπη – Τσιοτσιόπουλου στο Σταθμός
- Ένας πόλεμος που απλώς φέρνει μεγαλύτερο χάος και μια πρόκληση για την Ευρώπη
- Καλαμαριά: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που σκότωσε 20χρονο

