
Μάρα Δαρμουσλή: «Η πείνα ήταν η δεύτερη φωνή που άκουγα στο κεφάλι μου»
Το μοντέλο μιλά για τις δύσκολες στιγμές της.
Προσκεκλημένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» του MEGA με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν σήμερα, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Μάρα Δαρμουσλή. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο προχώρησε σε μία βαθιά εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές που βίωσε επί σειρά ετών.
Η βουλιμία είναι πιο ύπουλη, γιατί η νευρική ανορεξία είναι εμφανής
«Η πείνα ήταν ο σύντροφος που σου τριβέλιζε το μυαλό. Ήταν η δεύτερη φωνή που άκουγα στο κεφάλι μου. Μασούσα το σοκολατάκι με τη συσκευασία και έφευγε στα σκουπίδια. Η βουλιμία είναι πιο ύπουλη, γιατί η νευρική ανορεξία είναι εμφανής. Η βουλιμία έχει πολλούς τρόπους έκφρασης και στη δική μου ήταν πιο ύπουλη, γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες με γυμναστική» αποκάλυψε η Μάρα Δαρμουσλή.
Στα πρώτα χρόνια του modelling εκείνο που προσπαθούσε να κάνει είναι να απλώσει στο χρόνο τη μάσηση τροφής, αποκαλύπτοντας πως ήταν ιδιαίτερα κουραστικό τόσο για την ίδια όσο και για τους γύρω της.
«Ξέρεις πως χορταίνεις στη ζωή; Όταν τη γεμίζεις με άλλα πράγματα που γεμίζουν εσένα τον ίδιο», είπε το πρώην μοντέλο.
- LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Γάζα: 119 νεκροί μόνο τον Μάιο παρά την εκεχειρία – Νετανιάχου: «Θα αποφασίσουμε πότε θα αναλάβουμε δράση»
- Καινοτόμες λύσεις από Lloyd’s Register, Capital Clean Energy Carriers και SHI για data centers
- Νέα τροπή στις έρευνες για το θάνατο του Mr. Mango, Ισάκ Άντικ – Το ενδεχόμενο συνεργών εξετάζουν οι Αρχές
- Οριστικά χωρίς τον Σλούκα στον πρώτο τελικό ο Παναθηναϊκός
- Φονικό χτύπημα ουκρανικών drones σε Αγία Πετρούπολη και Κριμαία: 7 νεκροί και 11 τραυματίες [βίντεο]




