Ο Τζέιμς Μίλνερ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Μία αξιοζήλευτη καριέρα, όπως αυτή του Αγγλου θρύλου του ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με πολλά ρεκόρ, τίτλους και διακρίσεις.
Στα 37 του χρόνια ο Μίλνερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Premier League και ταυτόχρονα να πραγματοποιεί πολλά ρεκόρ. Το 2024 ενδεχομένως να είναι η χρονιά που θα μείνει για πάντα στην Ιστορία της Premier League.
Ο μεγάλος του στόχος
Ο εμβληματικός άσος της Μπράιτον έφτασε τις 632 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και ισοφάρισε τον Ράιαν Γκιγκς στην δεύτερη θέση, σε μια επίδοση που εντυπωσιάζει.
Πλέον χρειάζεται μόλις 21 συμμετοχές για να ξεπεράσει τον Γκάρεθ Μπάρι (652) και να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην Premier League, κάτι που όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να συμβεί, πολύ απλά γιατί ο Μίλνερ δεν σκέφτεται να τερματίσει την καριέρα του τη φετινή σεζόν.
Ο στόχος του 37χρονου μέσου, που μπορεί να αγωνιστεί και σαν πλάγιος αμυντικός είναι η κορυφή της λίστας και να περάσει στον Μπάρι, που είναι πρώτος και έχουν συνυπάρξει στη Μάντσεστερ Σίτι, πριν από μερικά χρόνια. Η Μπράιτον θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και για τη νέα σεζόν, από φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του στα αποδυτήρια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.