Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό AKTOR αναμένεται να αποτελέσει ο Κάιλ Γκάι. Οι «πράσινοι» θα λύσουν το συμβόλαιο του 26χρονου σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Εργκίν Αταμάν το τελευταίο διάστημα, αφού έμεινε εκτός επτάδας ξένων στην Stoiximan Basket League αλλά και εκτός δωδεκάδας στα τελευταία παιχνίδια της Euroleague.
Ο Αμερικανός άσος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μετα και την προσθήκη του Κέντρικ Ναν έπεσε πολύ στην ιεραρχία των γκαρντ και οδηγείται προς την έξοδο.
Ο Γκάι έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια της Euroleague και συνολικά 14 με τον Παναθηναϊκό. Στην Ευρώπη είχε κατά μέσο όρο 4 πόντους (31,6% στα τρίποντα), 0,9 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 λάθος σε 10:38 λεπτά. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Δεκεμβρίου και την ήττα από την Αναντολού Εφές, όπου έπαιξε για 1:56.
Ο Γκάι διατηρεί το δικαίωμα να πάει σε άλλη ομάδα της Euroleague, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στην Ισπανία σε ομάδα του EuroCup.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.