Στο DNA της ΝΔ οι ακροδεξιές και ρατσιστικές εκφράσεις, λένε πηγές της Νέας Αριστεράς
«Για τον κύριο Μητσοτάκη η "σύγκρουση" με τον πρώην πρωθυπουργό εξυπηρετεί τη διατήρηση ανοιχτών διαύλων και τη συγκράτηση ψηφοφόρων της σκληρής και ακραίας δεξιάς», τονίζουν πηγές της Νέας Αριστεράς
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πως δεν έχει καμία πρόθεση να συγκρουστεί με τις ακροδεξιές, μισαλλόδοξες και ρατσιστικές εκφράσεις μέσα στο κόμμα του», σημειώνουν πηγές της Νέας Αριστεράς, με αφορμή την κομματική πειθαρχία που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά τους μετανάστες εργάτες γης, που, όμως, δεν περιλαμβάνει τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ακολούθως οι πηγές της Νέας Αριστεράς προσθέτουν ότι αυτές «εξάλλου είναι μέρος του DNA της Νέας Δημοκρατίας. Το είδαμε και στην επ’ αόριστον αναβολή της ψήφισης του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».
«Είναι ένα πρόβλημα που αφορά το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων που εργάζονται στην ελληνική οικονομία»
Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς, «για τον κύριο Μητσοτάκη η «σύγκρουση» με τον πρώην πρωθυπουργό εξυπηρετεί τη διατήρηση ανοιχτών διαύλων και τη συγκράτηση ψηφοφόρων της σκληρής και ακραίας δεξιάς».
Ψηφίζει την τροπολογία για τους μετανάστες εργάτες γης η Νέα Αριστερά
Η κοινοβουλευτική ομάδα γνωστοποιεί ότι θα υπερψηφίσει ψηφίσει την τροπολογία «παρότι έρχεται αργά και αντιμετωπίζει μόνο μερικώς το πρόβλημα», όπως είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Χαρίτσης κατά την ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2024.
Συγκεκριμένα, είχε σχολιάσει «δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά σας προβλήματα και η μάχη των ισορροπιών», αλλά «κάτι πιο σοβαρό, το συστηματικό χάιδεμα των πιο φοβικών ενστίκτων της ελληνικής κοινωνίας».
Καταληκτικά πηγές της Νέας Αριστεράς εξηγώντας τους λόγους που θα ψηφίσουν την τροπολογία, τονίζουν ότι είναι «ένα πρόβλημα που αφορά το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων που εργάζονται στην ελληνική οικονομία και δικαιούνται ασφάλιση και νομική κάλυψη, αλλά και ένα πρόβλημα που αφορά το μέλλον της ελληνικής αγροτικής παραγωγής».
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
- ΟΗΕ: 35 εκατομμύρια Νιγηριανοί κινδυνεύουν από λιμό μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματοδότησης
