Ο Στέφανος Κασσελάκης στο μπαζάρ του συλλόγου γονέων του ΚΕΘΕΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και πέρασε από όλους τους πάγκους με τα προϊόντα του συλλόγου
Στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων του ΚΕΘΕΑ στη Στοά Κοραή, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, και την σκυλίτσα τους Φάρλι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του στους πάγκους του bazaar του ΚΕΘΕΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και πέρασε από όλους τους πάγκους με τα προϊόντα του bazaar, με τα οποία ο σύλλογος γονέων ευελπιστεί να στηρίξει και οικονομικά το έργο του ΚΕΘΕΑ για την απεξάρτηση.
«Δεν σας αναγνωρίζω, μπορείτε να αποχωρήσετε», έλεγε την Παρασκευή ο Κασσελάκης στον διορισμένο πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με κόσμο στο bazaar του ΚΕΘΕΑ
Η στήριξη Κασσελάκη στο ΚΕΘΕΑ και το επεισόδιο με τον πρόεδρο
Υπενθυμίζεται ότι, μία ημέρα νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ, όπου είχε και ένα… «θερμό» επεισόδιο με τον πρόεδρο του Κέντρου, καθώς εμφανίστηκε στη συνάντηση «απρόσκλητος», προκαλώντας την αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα. Ο διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: ‘Όλα πάνε καλά’», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ. Το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο».
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442