«Σφαλιάρα» της Μπόρνμουθ στη Γιουνάιτεντ (3-0) – Η Νότιγχαμ πήρε βαθμό στο Μολινό (1-1)
Απίθανο κάζο της Γιουνάιτεντ, με την Μπόρνμουθ να περνάει από το Όλντ Τράφορντ με 3-0. «Όρθια» η Νότιγχαμ στην έδρα της Γουλβς – Τα αποτελέσματα της Premier League.
Τεράστια νίκη της Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ», η οποία κέρδισε με το εμφατικό 0-3 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα «Κεράσια» να πανηγυρίζουν το πρώτο της διπλό στην έδρα των Κόκκινων Διαβόλων στην ιστορία τους.
Μυθική εμφάνιση από την Μπόρνμουθ, διέλυσε την ομάδα του Τεν Χαγκ
Η ομάδα του Άντονι Ραϊόλα, η οποία είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια, ήταν εξαιρετική απέναντι στην Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας μία ευρεία νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σολάνκι να «εκτελεί» τον Ονάνα από την μικρή περιοχή. Τα «Κεράσια» κλείδωσαν την νίκη με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών, από το 68′ έως το 73′. Το 2-0 έκανε ο Μπίλινγκ με κεφαλιά, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σενεσί με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάβερνιερ.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Νότινγχαμ πήρε «χρυσό» βαθμό στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μπέρνλι, με ους φιλοξενούμενους να προηγούνται με όμορφο σουτ του Όντομπερτ και τους «Γλάρους» να ισοφαρίζουν με τον Αντιγκρά. Τέλος βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σέφιλντ η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ, χάρις στο γκολ του ΜακΆτι στο 45+1.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.