Κατερίνα Λάσπα: Χωρίζει μετά απο 14 χρόνια
Η παρουσιάστρια έχει δύο κοριτσάκια με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.
Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος αποφάσισε να πάρουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στο Πρωινό, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας χωρίζουν κοινή συναίνεση, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.
Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν τυπικά και τα χαρτιά του διαζυγίου. Όπως είπε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.
To ζευγάρι χωρίζει μετά από 14 χρόνια
Τι δήλωσε η Κατερίνα Λάσπα πριν λίγους μήνες
«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε» είχε πει στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.
- Ταμπελίνι: «Κλασικά, τα σφυρίγματα μετά την ένσταση του Αταμάν ήταν υπέρ της μιας πλευράς»
- Φαινόμενα διάβρωσης στο παραλιακό μέτωπο της Αυλίδας
- Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μαθαίνουν αντιπάλους σε Europa και Conference League
- Πάτρα: Μεθυσμένος ξυλοκόπησε διασώστη του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για τις πρώτες βοήθειες
- Να κοπεί η ανοησία ότι τις υποκλοπές τις έκαναν «ιδιώτες»
- Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη για υποκλοπές: «Θα λογοδοτήσετε, δεν σας ανήκει το κράτος – Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους»



