
Αίγινα: Τα πλάνα από την τιτάνια προσπάθεια πλοίου να δέσει στο λιμάνι – Έσπασε τζάμι
Το πλοίο δεν βγήκε αλώβητο από την μάχη με τα θεόρατα κύματα, καθώς έσπασε ένα από τα τζάμια στην αίθουσα των επιβατών
Μάχη με τα τεράστια κύματα που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού δίνει το πλοίο της γραμμής στην Αίγινα, προκειμένου να δέσει στο λιμάνι.
Το πλοίο Αχαιός έφτασε στο λιμάνι της Αίγινας σήμερα το μεσημέρι. Η τεράστια θαλασσοταραχή που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της αλλαγής του καιρού, που φόρεσε τα χειμωνιάτικά του και έφερε θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή.
Έτσι το πλοίο της γραμμής βρέθηκε εν μέσω των μεγάλων κυμάτων και των ισχυρών ανέμων και έδινε πραγματικά τιτάνια μάχη με το ξέσπασμα του καιρού για να μπορέσει να δέσει στο λιμάνι.
Στο ρεπορτάζ υπήρχε και βίντεο με τα συγκλονιστικά πλάνα από την προσπάθεια του πλοίου να προσεγγίσει τον προβλήτα και να δέσει εκεί, ενώ φαίνεται ότι τα τεράστια κύματα είχαν καλύψει το λιμάνι.
Για πάνω από δυο ώρες, το πλοίο της γραμμής, προσπαθούσε αγωνιωδώς να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας και ήταν εκτεθειμένο στην κακοκαιρία
Το πλοίο δεν βγήκε αλώβητο από την μάχη με τα θεόρατα κύματα, καθώς έσπασε ένα από τα τζάμια στην αίθουσα των επιβατών, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

@heavyrockstudio Έσπασε τζάμι λόγω μεγάλου κυματισμού….!!! Πειραιάς Αίγινα #aeginaisland #aeginagreece #seastorm ♬ πρωτότυπος ήχος – Heavy Rock
- Love Fusion: Τα beauty essentials που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου για μία ανάλαφρη, φωτεινή επιδερμίδα
- Η TUDOR στο Απόλυτο Όριο της Απόδοσης
- Γερμανία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος πεζών στη Λειψία – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λίβανος: Η Χεζμπολάχ ζητά να κηρυχθεί «ανεπιθύμητο πρόσωπο» ο πρέσβης των ΗΠΑ
- Οι Αμερικανοί καλούνται να επιλέξουν, όσο οι τιμές ακριβαίνουν: Εστιατόρια ή βενζινάδικα;
- ΚΚΕ: Η προκλητική άρνηση της κυβέρνησης για προανακριτική στον ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλο ένα επεισόδιο συγκάλυψης

