Η τρυφερή φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του
Ο αγαπημένος σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανάρτησε μια γλυκιά φωτογραφία του μικρού του γιου.
Ο Executive Chef, παρουσιαστής και επιχειρηματίας Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική χρονιά δεν ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή στο Master Chef, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια, αλλά παρουσιάζει τη «Φάρμα» εκτός από επαγγελματίας φαίνεται να είναι και «καλός» πατέρας.
Μέσα από τις αναρτήσεις του φαίνεται η τρυφερή σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιo του, τον οποίο έφερε στον κόσμο η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο σεφ μετά τη γέννηση του γιου του φαίνεται λαμπερός και ευτυχισμένος, απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές με το παιδί του και την υπέροχη σύντροφο του.
«Στις κουφάλες αντίο και τους δήθεν καλούς | Ένα γιο για τους μάγκες που με τις ατάκες τους φέρνουν σεισμούς»
Aγάπη και γλυκύτητα
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος είναι λάτρης της μουσικής, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον γιό του ο οποίος «παίζει» με τις ραδιοφωνικές κονσόλες ενώ μπροστά του φαίνεται μια οθόνη με φόντο το «Sleep Walker»
O αγαπημένος σεφ έχει ξανά δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον γιο του, οι οποίες ξεχειλίζουν αγάπη και γλυκύτητα, όπως όταν ανέβασε τα πατουσάκια και το χεράκι του γιου του πάνω από ένα παιδικό παραμύθι με θέμα τη φάρμα. Πιθανόν να ανάρτησε αυτή τη φωτογραφία ώστε να κάνει μια νύξη στο τηλεοπτικό show που είναι παρουσιαστής.
Επιπροσθέτως είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία που φίλαγε το γιο του στη θάλασσα, «αφιερώνοντας» του στίχους από το τραγούδι «Φιλικό» των Xatzifrageta και Εισβολέα.
«Στις κουφάλες αντίο και τους δήθεν καλούς | Ένα γιο για τους μάγκες που με τις ατάκες τους φέρνουν σεισμούς», έγραψε.
Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram
- Αφγανιστάν: «Εκατοντάδες νεκροί» από βομβαρδισμό του Πακιστάν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Καμπούλ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ




