Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην περιοχή της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία έχει κάνει την εμφάνισή της από τις πρώτες πρωινές ώρες σχεδόν σε όλη την περιφέρεια, με ισχυρή βροχόπτωση.
Ως αποτέλεσμα σε πολλούς δρόμους παρατηρείται έντονο μποτιλιάρισμα.
Η βροχόπτωση θα υποχωρήσει από το απόγευμα
Συγκεκριμένα αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο και στην κάθοδο, στη λεωφόρο Ποσειδώνος προς Πειραιά αλλά και στη διασταύρωση με την λεωφόρο Αλίμου.
Παρόμοια η κατάσταση και στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο, όπως και στη Λ.Βασ.Σοφίας επίσης στην άνοδο.
Ακολουθούν οι: Πέτρου Ράλλη, Θηβών, Αλεξάνδρας, Μεσογείων και Πανεπιστημίου. Δείτε αναλυτικά την κίνηση εδώ.
Σημειώνεται ότι βελτίωση του καιρού στην Αττική θα σημειωθεί από τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας