Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens»
Ο ΛΕΠΑ επιστρέφει για να προκαλέσει «Ταραχή» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας μαζί με την εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens». Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα
Ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής συναντά την αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens» και οι νύχτες έχουν πλέον νόημα! Το απόλυτο στέκι διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας!
Ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής, με τις αμέτρητες επιτυχίες και την αστείρευτη ενέργεια του, είναι έτοιμος να διασκεδάσει το πιστό κοινό του όπως μόνο εκείνος ξέρει όλα αυτά τα χρόνια. Με μία πολυετή και αξιοζήλευτη καλλιτεχνική πορεία ο ΛΕΠΑ επιστρέφει για να προκαλέσει «Ταραχή» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
Η αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου σε κάθε της live εμφάνιση δημιουργεί «εκρηκτική» ατμόσφαιρα και μία «μαγική σχέση» με το κοινό. Ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει δυνατά η Έλλη Κοκκίνου σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει.
Η εξαιρετική χημεία των δύο καλλιτεχνών αποτυπώνεται επί σκηνής στην κοινή εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή & της Έλλης Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens».
Μαζί τους ο τάχιστα ανερχόμενος Γιάννης Γρόσης.
Από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Σάββατο, η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στο κέντρο της Αθήνας!
Info
«Barbarella Live Athens» – Ερμού 152, Αθήνα
Τηλέφωνo κρατήσεων: 210 3215800
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε



