Κρήτη: 52χρονος παρακολουθούσε παιδιά σε κολυμβητήριο και αυνανιζόταν
Η Αστυνομία τον έχει ταυτοποιήσει αλλά δεν έχει συλληφθεί
Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε μία μητέρα όταν πήγε το παιδί της σε κολυμβητήριο του Ηρακλείου χθες το απόγευμα.
Η 22χρονη ενώ βρισκόταν στην κερκίδα και έβλεπε την 3 ετών κόρη της, είδε έξω από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να παρακολουθεί την πισίνα που εκείνη την ώρα προπονούνταν παιδιά και έφηβοι.
Έχει απασχολήσει τις Αρχές για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας
Βλέποντας πιο προσεκτικά η 22χρονη διαπίστωσε ότι ο άνδρας που καθόταν στο τιμόνι, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν, σύμφωνα με το creta24.gr.
Η γυναίκα κάλεσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου κι εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία. Ο ίδιος το κατάλαβε και απομακρύνθηκε από το χώρο, ωστόσο ταυτοποιήθηκε η ταυτότητά του.
Πρόκειται για έναν 52χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος δεν συνελήφθη χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος, χωρισμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο



