Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαύδος: Σάτυρος γυμνιστής έσπειρε τον τρόμο σε παραλία - Αυνανιζόταν μπροστά σε νεαρές κοπέλες

Γαύδος: Σάτυρος γυμνιστής έσπειρε τον τρόμο σε παραλία – Αυνανιζόταν μπροστά σε νεαρές κοπέλες

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γυμνιστή, η οποία μάλιστα ήταν επεισοδιακή.

Αναστάτωση προκάλεσε ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος περιφερόταν γυμνός στο νησί της Γαύδου και αυνανιζόταν μπροστά στους λουόμενους και νεαρές κοπέλες σε παραλία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα μεταξύ 23/8-24/8 όταν ο τουρίστας, παρά την παρουσία κόσμου και παιδιών, διέκοψε την ηρεμία της παραλίας και των λουόμενων, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να καταγγείλουν το περιστατικό.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Αμερικανού, η οποία μάλιστα ήταν επεισοδιακή. Ο 32χρονος τουρίστας στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και προωθήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.

Ο Αμερικανός αντιμετωπίζει κατηγορίες για πολλαπλές παραβιάσεις της δημοσίας αιδούς και αναμένεται η εξέλιξη της υπόθεσης.

«Πόλεμος» γυμνιστών – δημάρχου στη Γαύδο

Στη Γαύδο έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα σε γυμνιστές και στη δήμαρχο του νησιού με αφορμή τις ταμπέλες και τα σημεία που επιτρέπεται ή απαγορεύεται ο γυμνισμός.

Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται ότι είναι το «ράβε – ξήλωνε» στην πινακίδα που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Γαύδου στην παραλία Σαρακήνικο και στην οποία αναγράφεται ότι «απαγορεύεται ο γυμνισμός». Από την αρχή του καλοκαιριού, όταν και τοποθετήθηκε η πινακίδα για τον γυμνισμό, έχει ξηλωθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα να υπάρχει αντίδραση από τον Δήμο.

Στην τελευταία ανακοίνωση της δημάρχου, Λίλιαν Στεφανάκη, με τίτλο «ο γυμνισμός και το δίκαιο του ισχυρού» σημειώνεται ότι «ο Δήμος Γαύδου υλοποιεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ύπαρξη μίας από τις τουλάχιστον δέκα που υπάρχουν στο νησί όπου κάθε πολίτης, ντόπιος ή επισκέπτης, θα μπορεί να την απολαμβάνει ισότιμα».

Η Πρωτοβουλία Παραθεριστών Γαύδου απάντησε μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου στο Facebook, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «η δήλωση της δημάρχου Γαύδου με τίτλο ‘Ο γυμνισμός και το δίκαιο του ισχυρού’ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως ένας ‘δικαιωματικός’ λόγος, αν διαστρεβλωθεί, μπορεί να υποστηρίξει τις ακριβώς αντίθετες αξίες».

Προσθέτοντας πως «η Γαύδος είναι το μοναδικό μέρος όπου όλες οι παραλίες είναι ήδη για όλες και όλους και οι άνθρωποι συνυπάρχουν είτε με μαγιό, είτε χωρίς», η Πρωτοβουλία Παραθεριστών, σημειώνει πως οι παραλίες ανήκουν σε όλες και όλους και θέτει μια σειρά από ερωτήματα και ζητήματα του νησιού, για τα οποία η δημοτική αρχή παραμένει άπραγη, όπως καταγγέλλει.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024