Κατερίνα Στικούδη: «Έχω κόλλημα με τον σύζυγό μου»
Η όμορφη τραγουδίστρια περιμένει πώς και πώς το δεύτερο παιδάκι της.
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Κατερίνα Στικούδη. Όπως είπε η ίδια, η εγκυμοσύνη της πάει πολύ καλά και νιώθει τυχερή.
Πότε έρχεται το δεύτερο μωράκι
«Έχω μπει στον έκτο μήνα. Δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο του μωρού. Μας μπερδεύει ο ομφάλιος λώρος αλλά εγώ μέσα μου ξέρω τι φουρνίζω, τι ετοιμάζω», αποκάλυψε.
Πολύ, πολύ, πολύ είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού
Τι λέει ο γιος της για το νέο μέλος
Ο αγαπημένος γιος της του οποίου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία έχει πάρει πολύ καλά τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειες, ενώ η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε ότι της αρέσει ο ρόλος της μητέρας.
«Ο σύζυγός μου είναι δίπλα μου σε όλα, έχω κόλλημα μαζί του. Διαφωνούμε σε θέματα της δουλειάς αλλά τα βρίσκουμε», είπε.
H Κατερίνα Στικούδη στον γάμο του Ισορροπιστή, η οποία δεν έγινε κουμπάρα όπως γράφτηκε
Δεν έγινα κουμπάρα
Γράφτηκε ότι έγινα κουμπάρα, αλλά δεν ισχύει. Ο Νίκος Βουρλιώτης έγινε κουμπάρος στον ισορροπιστή.
Τα τηλεοπτικά σχέδια
Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως είχε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν της αρέσουν οι βιαστικές κινήσεις, ενώ τόνισε πως δεν θα είναι στην εκπομπή του σαββατοκύριακου στο OPEN.
«Πολύ, πολύ, πολύ» είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε.
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής





