Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πρώτες δηλώσεις από την Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

Οι πρώτες δηλώσεις από την Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την εγκυμοσύνη της. Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού.

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Στικούδη μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της στη συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον Βαγγέλη Σερίφη για το νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι, με το καλό. Μπήκα στον πέμπτο μήνα, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Έχω πάρει 1,5 κιλό», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι μπορώ, είμαι καλά, είμαι υγιής, μπορώ να κάνω κάποια πράγματα πάντα προσεγμένα», συνέχισε η τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις της επί σκηνής.

Δεν είμαστε 100% σίγουροι για το φύλο του μωρού.  Είναι λίγο μπερδεμένο. Θέλουμε να είναι γερό!

Για την απόφασή της να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στη συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε πως «ήταν όμορφη στιγμή, ένιωσα πολύ άνετα. Ήταν 80.000, αλλά εγώ ένιωσα σαν να είμαι σπίτι. Ένιωσα πάρα πολύ ζεστά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαστε 100% σίγουροι για το φύλο του μωρού. Είναι λίγο μπερδεμένο. Θέλουμε να είναι γερό!», υπογράμμισε η Κατερίνα Στικούδη.

Έτσι το ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη

Ήταν στη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα που η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στη Μάλτα για το άνοιγμα της μεγάλης συναυλίας της Κριστίνα Αγκιλέρα στο Europride 2023.

Ήταν μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της που η Κατερίνα Στικούδη, χαϊδεύοντας την κοιλιά της, ανακοίνωσε στο κοινό τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Έχω έναν ακόμα λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το βράδυ του Σαββάτου», ήταν το μήνυμά της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. «80.000 περήφανοι άνθρωποι, Europride, Αγάπη, ισότητα για όλους και Κριστίνα Αγκιλέρα» συνέχισε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024