Νέες συλλήψεις για διακίνηση αμφιβόλου ποιότητας ελαιόλαδου στην Κοζάνη
Είχαν στο αυτοκίνητό τους πάνω από 115 λίτρα αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας λάδι που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο
Νέες συλλήψεις για διακίνηση λαδιού αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο σημειώθηκαν χθες Σάββατο το απόγευμα στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του τμήματος Βοΐου.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 21 ετών για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.
Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και 390 ευρώ
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν όταν αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους ανωτέρω και σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση 23 πλαστικά δοχεία των 5 λίτρων έκαστη, οι οποίες περιείχαν συνολικά 115 λίτρα λαδιού χωρίς να διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, το οποία και κατασχέθηκαν, ενώ δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο των δύο δραστών ως μέσο μεταφοράς του παράνομου ελαιόλαδου και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Στο Κιλκίς είχαν βρεθεί 400 λίτρα λαδιού, αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη υπόθεση έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες σε χωριό του δήμου Κιλκίς. Σε εκείνη την περίπτωση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστικά και μεταλλικά δοχεία, που περιείχαν συνολικά 400 λίτρα λαδιού, αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης, για τα οποία δεν κατείχαν τα απαραίτητα παραστατικά και τιμολόγια αγοράς, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα, 44 και 27 ετών.
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα
- Καναδάς και Ευρωπαϊκή Ένωση: Μια ιδέα που κερδίζει έδαφος
- Ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υπουργού: Εργαλειοποίηση του Συντάγματος ή μεταρρύθμιση ουσίας;





