Με πέναλτι το 3-0 του Παναθηναϊκού και με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος – Δείτε τα γκολ του πρώτου μέρους (vids)
Ένα τραβηγμένο πέναλτι και αποβολή του Ασεβέδο «καθάρισε» το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που έκανε το 3-0 με τον Σπόραρ από ημίχρονο.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο αφού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Ασεβέδο για μαρκάρισμα στον Παλάσιος.
Ο Μανούχος αρχικά δεν υπέδειξε παράβαση, αλλά κλήθηκε στο VAR να δει τη φάση και αποφάσισε να δώσει πέναλτι, αποβάλλοντας τον παίκτη των φιλοξενούμενων.
Ο Σπόραρ έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και έγραψε το 3-0 για την ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το ματς να αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη
- Τραμπ: Καλεί σε δείπνο όλους τους κυβερνήτες των ΗΠΑ εκτός από δύο «ανάξιους» Δημοκρατικούς
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε στρατιωτική εγκατάσταση μετά από ουκρανική επίθεση
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα

