Νίκος Χαρδαλιάς: «Ψηφίζουμε για την ασφάλεια των κατοίκων μας»
Λιτός στις δηλώσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 8:30 το πρωί της Κυριακής στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς. Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και μετά για τις δημοτικές εκλογές, όπως φάνηκε από τους φακέλους που έριξε στην κάλπη.
Οι πολίτες είναι η δύναμη μας
«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα. «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.
«Το αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια και είναι σημαντικό να έρθουν όλοι στις κάλπες», συμπλήρωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.
Ο πρώτος εκ των υποψηφίων για την περιφέρεια Αττικής που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
- Betsson: Μια ξεχωριστή προσφορά με 220 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον τροχό


