
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το φλερτ είναι υγεία και καλό είναι να γίνεται»
Ο Κωσταντίνος Βασάλος απάντησε στις δηλώσεις της ηθοποιού που είπε ότι «θα του την έπεφτε, αν τον έβλεπε»
Τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για εκείνον η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η ηθοποιός είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες πως αν τον έβλεπε μπροστά της, σίγουρα θα τον φλέρταρε.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε την γνώμη τους και την εκφράζουν χωρίς φόβο κι είναι αυθόρμητοι. Θεωρώ ότι το είπε για πλάκα η Μαρία Ιωαννίδου» και πρόσθεσε: «Αν το εννοούσε βέβαια, καλοδεχούμενο. Το φλερτ είναι υγεία και καλό είναι να γίνεται. Πάντα σε λογικά πλαίσια κι όταν είμαστε ελεύθεροι», συμπλήρωσε.
«Θεωρώ ότι το είπε για πλάκα η Μαρία Ιωαννίδου»
Συγκεκριμένα η Μαρία Ιωαννίδου είχε δηλώσει για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο, θα του την πέσω και θα του πω “παντρέψου με”. Πάω και φυλακή για τον Βασάλο, τελείωσε!».
«Με την Ευρυδίκη έχουμε άριστη σχέση»
Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε: «Με την Ευρυδίκη έχουμε άριστη σχέση, είμαστε πάρα πολύ καλά. Έχουμε περάσει και 5 χρόνια μαζί οπότε για ποιον λόγο να τσακωθούμε; Της εύχομαι να έχει τα καλύτερα και τηλεοπτικά και στη ζωή της. Και χαίρομαι να μαθαίνω νέα της και να είναι καλά. Με ενδιαφέρει η οικογένεια, είμαι και 34».
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
- Το λάθος, το «όνειρο», το bad trip: Η ποδηλατάδα του Άλμπερτ Χόφμαν και το πρώτο «ταξίδι» με LSD
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Μυτιλήνη: Νεκρός οδηγός μηχανής, έπειτα από πρόσκρουση σε απορριμματοφόρο







