Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν μου άρεσε καθόλου η πρώτη μου φορά»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν μου άρεσε καθόλου η πρώτη μου φορά»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές του περιπτύξεις και την πρώτη του φορά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε ανοιχτά για τις πρώτες του ερωτικές επαφές και τον παιδικό του έρωτα που εξελίχθηκε σε σχέση όταν ήταν 19 ετών.

O πρώην παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος της Δάφνης Καραβοκύρη στο pod.gr και ανέφερε πως η σχέση αυτή κράτησε μόλις τρεις μήνες.

«Ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέση. Ξαπλώσαμε μαζί στην 5ημερη και δεν κάναμε τίποτα. Στα 19 λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Γιατί με παράτησε μετά. Άργησα να μπω στον στίβο. Ήμουν μεγάλος ήδη» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Η πρώτη φορά που είχα σεξουαλική επαφή ήμουν 18 χρονών, στην κατάληψη του σχολείου. Εκείνη ήταν πιο έμπειρη από εμένα. Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν τελείωσα ποτέ. Πέρασε ο καιρός, το βρήκα εγώ με τον εαυτό μου και ολοκληρώθηκα εγώ σαν άνδρας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τα πάντα σε ρωτάει ο κόσμος. Μου αρέσει όταν υπάρχει αυθορμητισμός και δεν είναι αυτό το στημένο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε και τι του λένε άνθρωποι που τον συναντούν στον δρόμο. Από το ότι τον περίμεναν για πιο ψηλό μέχρι και για το πώς ήταν στο Survivor. «Τα πάντα σε ρωτάει ο κόσμος. Μου αρέσει όταν υπάρχει αυθορμητισμός και δεν είναι αυτό το στημένο. Ο κόσμος μιλάει. Είναι λαλίστατος, πιο ευδιάθετος, πιο φιλικός και είναι ευχάριστο όλο αυτό», σημείωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αναλύοντας τα θέματα σχέσεων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν απόλυτος. Δεν θα έπαιρνε το κορίτσι φίλου του. «Τόσες γυναίκες υπάρχουν, του φίλου μου θα πάρω; Όχι είναι του φίλου μου πρέπει να πεις και ας την πέφτει και ας τη γουστάρεις. Όχι. Είναι το σωστό αυτό. Είμαι και συνεσταλμένος και ντροπαλός. Άσχετα με το τι δείχνω. Δεν ξέρω πώς βρέθηκα εδώ, με τούμπαρες», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν είχα το θάρρος γιατί ήμουν πολύ ντροπαλός»

«Μου άρεσε μια κοπέλα από την πρώτη γυμνασίου. Δεν της το είπα ποτέ. Τελείωσε το σχολείο και της το είπα 18 χρονών. Δεν είχα το θάρρος γιατί ήμουν πολύ ντροπαλός. Τα είχε με έναν εξωσχολικό. Ο τύπος ήταν 23 – 24 ετών. Είχαν ολοκληρωμένη σχέση. Με έβλεπε φιλικά και εγώ την έβλεπα ερωτικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο που ήταν πιο αλάνι, είχε αυτοκίνητο, μηχανάκι. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας ώσπου στα 19 έγινε σχέση. Κάναμε σχέση ναι. Κάπως βρήκα το θάρρος σε κάποιες διακοπές, της το είπα με τα χίλια ζόρια και μου λέει και εγώ σε γούσταρα, γιατί δεν μου το είπες; Πήγαμε στην πενταήμερη, ξαπλώσαμε στο ίδιο κρεβάτι και δεν έκανα τίποτα από τη συστολή μου», σημείωσε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024