Η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην Ligue 1, απέναντι στην Τουλούζ, να πάρει τους 3 πόντους και να ανέβει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος.
Οι «Μασσαλοί» ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, δημιούργησαν 24 τελικές ευκαιρίες, με 6 στην εστία όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ρέστες της Τουλούζ.
Μετά το 1-1 στην έδρα της Ναντ, μία νέα γκέλα ήταν αυτή που άφησε τη Μαρσέιγ στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 9 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, όντας πλέον στο -2 από την κορυφή.
Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Ρονζιέ στο 58ο λεπτό, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.
Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, έχει δύσκολο πρόγραμμα με Άγιαξ (21/9) και Μπράιτον (5/10) για το Europa League, ενώ για το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Παρί Σεν Ζερμέν (24/9) και Μονακό (30/9).
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12