Θέατρο Λυκαβηττού: Η μεγάλη γιορτή της επαναλειτουργίας του
Τα έσοδα της χθεσινής συναυλίας θα διατεθούν από τον δήμο Αθηναίων στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.
Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν από την τελευταία συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού και τα φώτα του άναψαν ξανά το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτέμβρίου, με τη μεγάλη συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Σταύρου Ξαρχάκου.
Πλήθος κόσμου στο Θέατρο
Μια μεγάλη γιορτή στο λόφο της πόλης
Η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου που ονομάστηκε «Γιορτή στον Λυκαβηττό» πλημμύρισε από κόσμο που άρχισε να κατακλύζει τον χώρο από νωρίς. Ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η Ηρώ Σαΐα ερμήνευσαν τα τραγούδια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη δίνοντας και πάλι ζωή στον λόφο του Λυκαβηττού.
Ο εξαιρετικός συνθέτης έδωσε μια μοναδική συναυλία
Ποιοι παρακολούθησαν τη συναυλία
Το «παρών» στη συναυλία έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναγέννηση του δημοτικού θεάτρου Λυκαβηττού. Μάλιστα, παρών ήταν και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη», Κώστας Ζαχαριάδης. Επίσης, παρόντες ήταν τόσο ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, όσο και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Στο κατάμεστο θέατρο
Η παλιά γενιά που λάτρεψε το θέατρο του λόφου, συναντήθηκε με τη νέα
Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Απόψε είναι μία αληθινά όμορφη στιγμή για την Αθήνα. Το θέατρο του Λυκαβηττού, ανακαινισμένο και φιλόξενο, άναψε ξανά τους προβολείς του και υποδέχθηκε χιλιάδες Αθηναίες και Αθηναίους, που ανέβηκαν στον Λόφο για να ζήσουν μία συγκινητική βραδιά με τον μοναδικό Σταύρο Ξαρχάκο.
Η παλιά γενιά που λάτρεψε το θέατρο του λόφου, συναντήθηκε με τη νέα, αυτή που από σήμερα ετοιμάζεται να το αγκαλιάσει. Με το μυαλό και την καρδιά μας στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, όλα τα έσοδα της συναυλίας διατίθενται, ως ελάχιστη συνεισφορά, για την ανακούφισή τους».
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μάγεψε με τη φωνή της το κοινό
- Πώς μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων – Τι πρέπει να κάνετε
- Τι λέει ο γιατρός που παρακολουθούσε το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη και πέθανε από καρκίνο
- Η UEFA επιβεβαίωσε το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα
- Εύκολο απόγευμα για τη Λίβερπουλ (2-0) – Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι (2-0)
- Συνελήφθη 30χρονος που έκλεψε κινητό τηλέφωνο 74χρονου στο Μετρό – Ζητούσε 100 ευρώ για να το επιστρέψει


