Παίκτης της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών ο Χάαλαντ
Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, αναδείχθηκε ο παίκτης της χρονιάς στην Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).
Ο 23χρονος ψηφίστηκε μπροστά από τους συμπαίκτες του Κέβιν ντε Μπρόινε και Τζον Στόουνς, καθώς και από τους Μάρτιν Όντεγκααρντ της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα και τον πρώην παίκτη της Τότεναμ Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι τώρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο Χάαλαντ σκόραρε 52 γκολ σε 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας στο triple crown της Σίτι καθώς κατέκτησε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League.
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο απονεμήθηκαν στον Νορβηγό διεθνή οι τίτλοι του παίκτη της σεζόν στην Premier League και του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από την Ένωση Αθλητικών Συντακτών.
Ο Σάκα ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά ο νέος παίκτης της χρονιάς στο PFA, ενώ ήταν υποψήφιος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Η επιθετικός της Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι, εξασφάλισε το βραβείο της Καλύτερης Παίκτριας της PFA, αφού τερμάτισε πρώτη σκόρερ στη Γυναικεία Σούπερ Λιγκ με 22 γκολ.
Η Λόρεν Τζέιμς της Τσέλσι ανακηρύχθηκε ως νέα παίκτρια της χρονιάς.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

