Ξέρει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας ο Κάιρι Ίρβινγκ.
Ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς τόνισε πως δε νιώθει Αμερικανός! Μάλιστα, αποκάλυψε πως ήθελε να αγωνιστεί στην Εθνική Αυστραλίας, όμως ο Μάικ Σιζέφσκι δεν τον άφησε.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάιρι Ίρβινγκ:
«Θεωρώ τον εαυτό μου μη Αμερικανό παίκτη, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκα για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Αρκετοί γελάνε που το λέω αυτό ή μπορεί να μην συμφωνούν μ’ αυτό που λέω, αλλά γεννήθηκα στην Αυστραλία.
Η Team USA μου ζήτησε να παίξω όταν ήμουν 17-18 ετών… Ήθελα τότε να παίξω για την Αυστραλία, αλλά δεν έγινε. Ωστόσο, ο κόουτς Κ (σ.σ. Μάικ Σιζέφσκι) δεν το επέτρεψε να συμβεί αυτό».
Ο Ριτσάρλισον σε μεγάλη του συνέντευξη στο France Football μίλησε για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Ακίλε Πολονάρα προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το γιατί δεν προπονείται ακόμη με τη Σάσαρι και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.