Η τελευταία μόδα στο TikTok ακούει στο όνομα «egg challenge». Γονείς καλούν τα παιδιά τους στην κουζίνα για να μαγειρέψουν κάτι που περιέχει αυγά, μία ομελέτα ή κάτι άλλο και τα σπάνε στο κεφάλι τους.

Τα παιδάκια, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι σοκαρισμένα και προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη. Άλλα κλαίνε και φωνάζουν ενώ τα μεγαλύτερα σε ηλικία το αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη ψυχραιμία και γελάνε.

Τα βίντεο που έχουν κατακλύσει το TikTok προκαλούν αντιδράσεις με πολλούς να κατηγορούν τους γονείς ότι εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους για να κερδίσουν views και followers.

@kynziflore Egg crack challange 🤣 *no kids got hurt in the making of this video* 🤣🤣 #fyp #eggcrackchallenge ♬ original sound – Kynzi
@chucklezentertainment Egg crack😂😂 #egg #eggcrack #eggprank #eggchallenge #fun #funny #fyp #foryou #funnyvideos #trending #tiktok #viral #blowthisup #funnybaby #fypシ #baby #kids ♬ original sound – Chucklez Entertainment

«Το καημένο πληγώθηκε»

«Το καημένο το μωράκι φαίνεται πληγωμένο και μπερδεμένο» γράφει, σύμφωνα με τη New York Post, κάποιος σχολιαστής σε ένα βίντεο όπου μια μητέρα σπάει αυγά στο κεφάλι της κόρης της.

«Καημένο. Ήταν ενθουσιασμένη που θα μαγειρεύατε μαζί. Μόνο εσύ γελάς» γράφει ένας άλλος, απευθυνόμενος στη μητέρα.

«Έτσι χάνεις την εμπιστοσύνη τους» σχολιάζει κάποιος τρίτος.