
Ο Ντέκο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα (pic)
Κι επίσημα ο Ντέκο είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα αν και είχε ήδη αναλάβει καθήκοντα.
Αν και εργάζεται ουσιαστικά σε αυτή η θέση από τον Ιούνιο, ο Ντέκο είναι από σήμερα ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, ενάμιση μήνα μετά τη λήξη του συμβολαίου του Ζόρντι Κρόιφ.
Ο σύλλογος της Καταλονίας ανακοίνωσε σήμερα (16/8) τη συνεργασία με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Ο 46χρονος Ντέκο, Βραζιλιάνος με πορτογαλική υπηκοότητα από το 2022, υπέγραψε το συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών στο «Camp Nou».
Όπως είναι γνωστό ο διευθυντής ποδοσφαίρου Ματέου Αλεμάνι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στις 2 Σεπτεμβρίου.
? Deco, new FC Barcelona sporting director
✍️ The first team player between 2004 and 2008 signs a contract as sporting director at the Club for the next three seasons
— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 16, 2023
- Χιλή: Μαθητές διαδηλώνουν εναντίον των δημοσιονομικών περικοπών του ακροδεξιού προέδρου
- Τουρκία: Γίνονται μελέτες για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου προς το ψευδοκράτος
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
