
Εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για 28χρονη που έφυγε από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Η φωτογραφία και τα στοιχεία της 28χρονης που εξαφανίστηκε από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για εξαφάνιση 28χρονης από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της 13ης Αυγούστου.
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το ίδιο ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η φωτογραφία και τα στοιχεία της 28χρονης
Η Άννα- Μαρία Μπολώτη έχει ύψος 1.70μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η ανάρτηση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν





