Φωτιά στη Μαγνησία: Δραματική εκκένωση δια θαλάσσης στη Νέα Αγχίαλο – Συγκλονιστικές εικόνες
Κάτοικοι και επισκέπτες εκκενώνουν τα σπίτια τους δια θαλάσσης – Ιδιωτικά σκάφη στο σημείο
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Νέα Αγχίαλο, όπου δεκάδες άνθρωποι εκκενώνουν τα σπίτια τους μέσω θαλάσσης. Η φωτιά που μαίνεται εδώ και μέρες στη Μαγνησία έφτασε σε αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης και ακούστηκαν εκρήξεις, που σήμαναν συναγερμό στην περιοχή.
Δεκάδες ιδιωτικά σκάφη και ένα του Λιμενικού βρέθηκαν στο λιμάνι της Νέας Αγχιάλου, προκειμένου ο κόσμος να απομακρυνθεί με ασφάλεια.
Στο βίντεο του MEGA από την εκκένωση διακρίνονται άνθρωποι κάθε ηλικίας να επιβιβάζονται άρον-άρον στα σκάφη.
Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:
Χτυπούσαν οι καμπάνες για να φύγει ο κόσμος
Στη Νέα Αγχίαλο επικρατούσε κατάσταση συναγερμού από το μεσημέρι και χτύπησαν ακόμα και οι καμπάνες από τις εκκλησίες, προκειμένου ο κόσμος να απομακρυνθεί με ασφάλεια.
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ


