Καύσωνας «Κλέων»: Απαγόρευση delivery από 12:00 – 17:00
«Εάν τηρηθούν τα μέτρα όλα θα πάνε καλά και άλλη μία δύσκολη μέρα θα περάσει» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, την εγκύκλιο που απαγορεύσει κάθε εξωτερική εργασία «και ειδικά για τις υπηρεσίες delivery» από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα στις περιοχές που το φαινόμενο του καύσωνα θα είναι έντονο.
Συγκεκριμένα, σχετικά με τις υπηρεσίες delivery ο υπουργός Εργασίας τονίζει ότι «κατά τις ώρες αυτές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι σχετικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες να δέχονται παραγγελίες για παράδοση μέσα σε αυτές τις ώρες».
«Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς»
Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του στο Twitter προειδοποιεί ότι «οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και τα πρόστιμα πολύ υψηλά» διαμηνύοντας ότι «την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων την θεωρούμε την απόλυτή μας προτεραιότητα».
«Εάν τηρηθούν τα μέτρα όλα θα πάνε καλά και άλλη μία δύσκολη μέρα θα περάσει» καταλήγει στην ανάρτήση του ο υπουργός Εργασίας.
Η ανάρτηση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη
«Καλημέρα, σήμερα 26 Ιουλίου 2023 σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ προβλέπεται η κορύφωση του Καύσωνα με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Για την προστασία των εργαζομένων στους νομούς που το φαινόμενο θα είναι έντονο, από τις 12:00-17:00 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ κάθε είδους εξωτερική εργασία και ειδικά τις υπηρεσίες delivery. Κατά τις ώρες αυτές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι σχετικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες να δέχονται παραγγελίες για παράδοση μέσα σε αυτές τις ώρες. Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και τα πρόστιμα πολύ υψηλά. Την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων την θεωρούμε την απόλυτή μας προτεραιότητα. Εάν τηρηθούν τα μέτρα όλα θα πάνε καλά και άλλη μία δύσκολη μέρα θα περάσει»
Καλημέρα, σήμερα 26 Ιουλίου 2023 σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ προβλέπεται η κορύφωση του Καύσωνα με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Για την προστασία των εργαζομένων στους νομούς που το φαινόμενο θα είναι έντονο, από τις 12:00-17:00 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ κάθε είδους εξωτερική εργασία… pic.twitter.com/b4wdmcYyRU
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 26, 2023
Δείτε την εγκύκλιο
- Κυρώσεις των ΗΠΑ σε Ιρανούς αξιωματούχους για την καταστολή διαδηλώσεων
- Αρτέτα και Ράις αποθεώνουν τον Γιόκερες
- Η Τζόντι Φόστερ αποκαλύπτει ότι «γλύτωσε τη σεξουαλική κακοποίηση στο Χόλιγουντ», επειδή είχε προνομιακή θέση
- Φωτιά στη Δάφνη κοντά στον σταθμό του Μετρό «Άγιος Ιωάννης»
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι διεξάγει πλήγματα στον Λίβανο, μετά την προειδοποίηση για την εκκένωση χωριού
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Φιντάν: Ο διάλογος προϋποθέτει ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές και θεσμική αξιοπιστία

