Με εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ντνίπρο
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς απέναντι στην Ντνίπρο.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην Ντνίπρο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 25 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για το παιχνίδι, επιφυλάσσοντας δύο εκπλήξεις, αφού μέσα σε αυτήν βρίσκονται τόσο ο Αϊτόρ, όσο και ο Κάρλος Ζέκα, που αμφότεροι ήταν τραυματίες την περσινή σεζόν.
Κατά τα άλλα ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ξαφνικά προβλήματα με τις νέες μεταγραφές να είναι μέσα, ενώ εκτός έμειναν οι Άνταμ Τσέριν και Κρίστιαν Γκάνεα.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Γιέβνταϊ, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.
📋First squad list of the new season for our @ChampionsLeague Q2 game 🆚@clubdnipro1 ☘️#Panathinaikos #PAOFC #UCL #Дніпро1PAO #Дніпро1 https://t.co/LFHx169nud pic.twitter.com/5CDrUINfBm
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) July 23, 2023
- Κονγκό: Πάνω 225 οι νεκροί εργάτες που εξόρυσσαν «ματωμένο» κολτάνιο για smartphones
- Ισπανία: Ο απολογισμός των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας γίνεται βαρύτερος, φθάνει τους 46 νεκρούς
- Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Χιλής Καστ στο Σαλβαδόρ για να «μελετήσει» το μοντέλο των φυλακών
- Η Ντέλσι Ροντρίγκες ανακοίνωσε γενική αμνηστία για τους πολιτικούς κρατουμένους στη Βενεζουέλα
- Ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 16χρονη Λόρα στο αεροδρόμιο ανέφερε πως μίλησε με κάποιον
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα

