Στο υπουργείο Ανάπτυξης θα μεταβεί στις 11 ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών
Συνεχίζει τις επισκέψεις του, στα υπουργεία ο πρωθυπουργός, για τον συντονισμό των παρεμβάσεων της κυβέρνησης. Έτσι σήμερα στις 11 το πρωί θα μεταβεί στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών όπου είχε σύσκεψη με την την πολιτική ηγεσία.
Ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι εως τις αρχές του νέου έτους αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία 250 ηλεκτροκίνητα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι προωθούνται ταχύτατα τα έργα ασφαλείας του σιδηροδρόμου, ενώ ειδική αναφορά έκανε στο έργο της γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το οποίο όπως είπε είναι το μεγαλύτερο συγκοινωνιακό έργο στη χώρα και όταν ολοκληρωθεί θα αλλάξει τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας.
- Κυβέρνηση: Ευκαιρίες συσπείρωσης του κομματικού τους ακροατηρίου βλέπουν στην αναταραχή του πολέμου
- UEFA Champions League: Επιστρέφει στο MEGA με το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
- Η αδύνατη ειρήνευση
- Νέο διοικητήριο στο δήμο Ήλιδας
- Μια νύχτα μόνο: Συναντήσεις και αποκαλύψεις
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Τάνια Τσανακλίδου: Με μπαστούνι στη σκηνή μετά την περιπέτεια με την υγεία της
- Πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον πόλεμο ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442