Φωτιά στη Λακωνία: Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου λόγω βλάβης
Επιχειρούσε στο Πυρί, όπου μαίνεται η φωτιά – Καλά στην υγεία του το πλήρωμα
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε ένα ελικόπτερο ERICKSON που επιχειρεί στη φωτιά στη Λακωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, το ελικόπτερο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο που βρίσκεται στο Πυρί, λόγω μηχανικής βλάβης.
Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει δοθεί εντολή να αντικατασταθεί με άλλο ελικόπτερο για να συνδράμει στη φωτιά που μαίνεται στις περιοχές Δαφνί, Λυκοβουνό και Πυρί.
Μεγάλο το μέτωπο
Η περιοχή καλύφθηκε σχεδόν αμέσως από μαύρους καπνούς, με το πύρινο μέτωπο να ξεπερνά τα 2 χιλιόμετρα.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ έχουν επίσης κινητοποιηθεί υδροφόρα οχήματα του δήμου Σπάρτης.
Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις -4 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα- προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα το πύρινο μέτωπο, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξάπλωσης λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
- Μπέσεντ κατά Κινέζων traders για τα σκαμπανεβάσματα του χρυσού
- Μόσχα: Δίνει τρία ονόματα ως εμπλεκόμενους στην απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου στρατηγού
- Μπάγερν-Χοφενχάιμ 5-1: Περίπατος με Ντίαζ και Χάρι Κέιν
- Πώς να προστατευτείτε από τις κατασχέσεις – Οι λύσεις
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό τηλέφωνο
- Εκπλήξεις από τον Μπενίτεθ στην 11άδα του Παναθηναϊκού (pic)


