Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Είπαν «αντίο» στην Αυστρία με μια ακόμη νίκη οι πράσινοι
Με τους Μλαντένοβιτς και Γερεμέγεφ να πετυχαίνουν το πρώτο τους τέρμα με τα πράσινα και τον Βαγιαννίδη να προσθέτει ακόμη ένα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση επί αυστριακού εδάφους…
Με ακόμη ένα θετικό δείγμα και το 5Χ5 ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τα φιλικά του στην Αυστρία…
Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας με τους πράσινους να παίζουν αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο 45λεπτο του φιλικού, στο οποίο κατάφεραν να σημειώσουν τρία ωραία γκολ.
Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης κύλησε με τον Παναθηναϊκό να έχει την υπεροχή και τον Τζούρισιτς τον ρόλο του οργανωτή. Μόλις στο 2′ ο Σέρβος άσος πέρασε θαυμάσια από δεξιά πήρε τη μπάλα από τον Παλάσιος και την κατάλληλη στιγμή του έκοψε τη μπάλα, αλλά το πλασέ του Αργεντινού από το ύψος του πέναλτι κόντραρε στα σώματα.
Μετά το πρώτο 20λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την επόμενη και τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους να καταγράφεται στο 40′ μετά από κλέψιμο του Μαντσίνι που βγήκε τετ α τετ, όμως το πλασέ που πραγματοποίησε έσωσε ο Τούμπας παραχωρώντας κόρνερ.
Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική ιστορία, με τους πράσινους να μετουσιώνουν την κυριαρχία τους σε γκολ. Στο 48′ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Μλαντένοβιτς να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-0.
Έντεκα λεπτά αργότερα οι πράσινοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον έτερο μπακ, τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος με αριστερό πλασέ νίκησε τον Τούμπας για το 2-0, με τον Γερεμέγεφ στο 63′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τρομερό σουτ.
Η ΑΕΚ Λάρνακας μείωσε σε 3-1 με τον Λόπες στο 66’ και δύο λεπτά αργότερα ο Αϊτόρ έχασε καλή ευκαιρία για να κάνει τέσσερα τα τέρματα του τριφυλλιού, με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46′ Λιοντίγκιν), Κώτσιρας (46′ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (62′ Φικάι), Μάγκνουσον (65′ Κάτρης), Χουάνκαρ (46′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (46′ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (62′ Ζέκα), Παλάσιος (62′ Βέρμπιτς), Τζούριτσιτς (46′ Μπερνάρ), Μαντσίνι (62′ Αϊτόρ), Σπόραρ (46′ Γερεμέγεφ).
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Τούμπας, Κάσας, Κατελάρης, Τόμοβιτς, Καμπεζάλι, Φαράζ, Μάμας, Λέδες, Γκάμα Φραμ Σολ, Τρισκόφσκι.
- Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους «Reds» με ανατροπή! (vid)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λουτσέσκου: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 5-1»
- Η Σκωτία κάνει αργία για να… ξενυχτήσει στο Μουντιάλ
- Παναθηναϊκός – Αρμάνι 74-87: Νέα κακή εμφάνιση και νέα εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Μόνο στον Πειραιά στάζει, στην Κωνσταντινούπολη όχι» (vid)
- Μανρέσα – Άρης Betsson 113-99: Δεν έπαιξε άμυνα και το πλήρωσε… (vid)
- Οριστικό: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442