Στη φυλακή ο εγκέφαλος του κυκλώματος trafficking από τη Λατ. Αμερική
Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους 11 κατηγορούμενους για το κύκλωμα trafficking
Στη φυλακή οδηγούνται δύο από τους έντεκα κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα, για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα trafficking, με θύματα 51 γυναίκες από τη Λατινική Αμερική.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Έλληνας φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και η σύζυγος του, με καταγωγή από την Αλβανία.
Ελεύθεροι τρεις κατηγορούμενοι
Αντίθετα, τρεις ακόμη κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Ο μεν φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, δήλωσε νόμιμος ιδιοκτήτης των 13 οίκων ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αρνήθηκε τη σωματεμπορία, οι δε υπόλοιποι δήλωσαν απλοί υπάλληλοι των οίκων ανοχής.
Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για τους άλλους έξι κατηγορούμενους οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.
Οι υπόλοιποι 11 κατηγορούμενοι για την υπόθεση θα περάσουν το κατώφλι της 34ης τακτικής ανακρίτριας την Τετάρτη.
- LIVE: Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς
- Ματ Ντέιμον: Πόσα κιλά έχασε για την «Οδύσσεια» του Νόλαν
- Από τα blockbuster του Χόλιγουντ στη νέα πραγματικότητα του 2026
- Οι Ευρωπαίοι ψηφίζουν την ιδανική πόλη – Πώς σκοράρει η Αθήνα
- Ολυμπιακός: Η «τρέλα» στην κερκίδα, το σοκ με Μόρις και η αποθέωση (vid)
- Η θάλασσα βγήκε στη στεριά σε Ρίο και Ναύπλιο – Κακοκαιρία σφυροκοπά την Αχαΐα



