
Ατύχημα στο Ράλλυ Φθιώτιδας – Εικόνες από το «λαβωμένο» Subaru Impreza
Αγωνιστικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στην πρώτη κλασική ακροπολική ειδική διαδρομή.
Το Ράλλυ Φθιώτιδας συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή (2/7) με τον χωμάτινο αγώνα στο Ελευθεροχώρι και την Ελάτεια, ωστόσο «σημαδεύτηκε» από ένα ατύχημα με αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το LamiaReport στην πρώτη κλασική ακροπολική ειδική διαδρομή που ξεκινάει έξω από το Ελευθεροχώρι σημειώθηκε ατύχημα όταν το Subaru Impreza με οδηγό τον Θύμιο Κυρίτση και συνοδηγό τον Δημήτρη Μαρκούση, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στο πρανές.
Εκδηλώθηκε φωτιά
Το πλήρωμα βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ στο αγωνιστικό αυτοκίνητο εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά η οποία σβήστηκε άμεσα που τους πυροσβέστες και τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ που ήταν σε επιφυλακή για τη συγκεκριμένη ειδική διαδρομή.
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων

