Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράσυρση 12χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στο χειρουργείο το παιδί, έκκληση της οικογένειας να βρεθεί ο οδηγός που τον εγκατέλειψε

Παράσυρση 12χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στο χειρουργείο το παιδί, έκκληση της οικογένειας να βρεθεί ο οδηγός που τον εγκατέλειψε

Η οικογένεια 12χρονου καλεί όποιον έχει πληροφορίες για το ατύχημα να απευθυνθεί στις αρχές.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 12χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr, το παιδί αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, όπου και τραυματίστηκε, όταν το χτύπησε το αυτοκίνητο.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο 12χρονος έπαιζε κοντά σε σχολείο στην οδό Διδυμοτείχου, όταν το χτύπησε το αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο και τράπηκε σε φυγή.

Η οικογένεια του 13χρονου απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το περιστατικό να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού. Να σημειωθεί ότι το όχημα κινούνταν σε δρόμο, δίπλα σε σχολείο, όπου υπάρχει σε δύο σημεία διάβαση πεζών.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε ότι χτύπησε τον ανήλικο κατέβηκε από το όχημα, είδε το παιδί πεσμένο στον δρόμο και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του. Σημειώνεται ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει στις αστυνομικές αρχές την περιγραφή του οχήματος.

Έντρομοι οι κάτοικοι που ήταν εκείνη την ώρα ήταν μπροστά στο περιστατικό, ειδοποίησαν τη μητέρα του παιδιού, καθώς και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου το μετέφερε στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσε και περιπολικό της Αστυνομίας, καθώς και δικυκλιστές.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024