
Λαμία: Ασθενής έλαβε εξιτήριο και χάθηκε στα χωράφια – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του
Σύμφωνα με τον ίδιο αποπροσανατολίστηκε
Μεγάλη κινητοποίηση το βράδυ της Τετάρτης στη Βόρεια Λαμία, γύρω από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για άνδρα που αποπροσανατολίστηκε στο σημείο και αναζητούσε βοήθεια.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο άνδρας μόλις είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύμφωνα με τον ίδιο ακολούθησε λάθος διαδρομή, με αποτέλεσμα να χαθεί στα χωράφια και λόγω του σκοταδιού να μην μπορεί να προσεγγίσει το δρόμο και να μπλέξει σε βάτα.
Κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ στις αναζητήσεις πήραν μέρος και 17 πυροσβέστες από Π.Υ. Λαμίας και 7η ΕΜΑΚ. Μάλιστα του δόθηκαν οδηγίες από το τηλέφωνο με το οποίο επικοινώνησε και ζήτησε βοήθεια, για να καλέσει το «112» ώστε να εντοπίσουν το στίγμα του.
Τελικά ελάχιστα λεπτά μετά τις 22:00 άνδρες της ΔΙ.ΑΣ άκουσαν τις φωνές του μέσα σε βάτα και κατάφεραν να τον εντοπίσουν πάνω από την οδό Αγίας Παρασκευής. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άνδρας επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
