
Στέλιος Παρλιάρος: «Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ»
Αποφεύγω να με βλέπω στην τηλεόραση γιατί αισθάνομαι άσχημα.
Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της «Ελένης» και εξηγεί μεταξύ άλλων γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του συνταξιούχο.
Μετά από 40 χρόνια στο επάγγελμα του ζαχαροπλάστη ρωτήθηκε αν η επιτυχία μπορεί να έχει ταβάνι: «Όχι, η ζωή δεν έχει ταβάνι. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και το επόμενο βήμα. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να κάνω πράγματα και να ανεβαίνω».
«Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Θα γίνω ένας συνταξιούχος ο οποίος θα πάθει ψυχολογικά, δεν θα είμαι από αυτούς που θα παίζουν τάβλι» είπε χαρακτηριστικά.
Μαθαίνοντας μαγειρική από τη μητέρα του
«Η μητέρα μου ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και άνθρωπος. Μαγευόμουν να μπαίνω στην κουζίνα και να την παρακολουθώ».
Για την σχέση με την τηλεόραση σχολίασε: «Αγάπησα την τηλεόραση έτσι όπως τη βλέπω εγώ. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ. Αποφεύγω να με βλέπω στην τηλεόραση γιατί αισθάνομαι άσχημα».
Στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι είναι πολύ σκληρός του εαυτού του.
- Νότια Κορέα: Φυλάκιση 90χρονης για ξέπλυμα χρημάτων από εμπόριο ναρκωτικών που έκανε ο γιος της
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Σακελλαρίδης: Άμεση αποπομπή του προκλητικού και ψεύτη Λαζαρίδη από την κυβέρνηση
- «Ανεπίσημο χωρίς να είναι ατημέλητο» – Tο φανελένιο πουκάμισο κάνει την επανεμφάνισή του
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Δουδωνής για Λαζαρίδη: Αυτή η κυβέρνηση παρίστανε την κυβέρνηση των αρίστων αλλά είναι των αχρήστων





