Στέλιος Παρλιάρος: Οι πιο πικάντικες τούρτες που έχει φτιάξει – Πώς έγιναν μόδα
Ο Στέλιος Παρλιάρος θυμάται την ντροπή που ένιωθαν οι πελάτισσες του
O Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε σε ιδιαίτερες παραγγελίες που του έκαναν στο παρελθόν πελάτες.
Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος ζαχαροπλάστης αποκάλυψε ότι μετά από μια τούρτα γενεθλίων έγιναν μόδα οι τούρτες με πικάντικο θέμα.
Διαβάστε επίσης: Στέλιος Παρλιάρος: «Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία – Κανείς δεν λέει τι έχει συμβεί»
Ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στο Gala και μίλησε μεταξύ άλλων για τις «προχωρημένες» δημιουργίες που του είχαν ζητήσει πελάτες του.
«Τότε μια φίλη μου διηύθυνε ένα από τα σημαντικότερα πρακτορεία μοντέλων της εποχής, μου παρήγγειλε για το πάρτι της μια τούρτα σε σχέδιο ανδρικού μορίου. Είχε τέτοια επιτυχία που μαθεύτηκε σε όλη την Αθήνα και ξαφνικά άρχισαν να παραγγέλνουν όλοι το ίδιο. Έδιναν παραγγελίες οι άνδρες, έδιναν κι οι γυναίκες. Το εργαστήριο δεν προλάβαινε την κατασκευή. Θυμάμαι πως όταν οι παραγγελίες γίνονταν από κυρίες και στο τηλέφωνο απαντούσε άνδρας υπάλληλος, ντρέπονταν να πούνε τη λέξη π…ς και διευκολύνονταν με χαριτωμένες περιγραφές.
»Μου είχαν κάνει τότε συνέντευξη και μία φωτογράφιση με τα π…ό γλυκά. Πολλά από τα μοντέλα είχαν αποχωρήσει λόγω το concept που παρουσίαζε μέλη του σώματος φτιαγμένα από σοκολάτα. Τελικά το θέμα αποδόθηκε από διάσημες ξένες καλλονές. Θυμάμαι ακόμα τον τίτλο εκείνης της συνέντευξής μου, ήταν «Τι τρώνε οι Έλληνες στο κρεβάτι».
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442