Πάπας Φραγκίσκος: Είμαι ακόμα ζωντανός – Το μήνυμά του για το ναυάγιο
Ο Πάπας θα αναρρώσει το μοναστήρι του Βατικανού
Ο πάπας Φραγκίσκος πήρε το πρωί της Παρασκευής εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, όπου πριν μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο έντερο.
Ο ποντίφικας βγήκε από το νοσοκομείο απ’ την κεντρική πύλη, με αναπηρικό αμαξίδιο και αστειευόμενος, δήλωσε: «είμαι ακόμη ζωντανός».
Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το ναυάγιο ανοικτά της Πελοποννήσου, τόνισε: «πόνος, είναι ένας τεράστιος πόνος».
«Ο πάπας είναι καλά, καλύτερα από πριν, και θα αναρρώσει στο μοναστήρι του Βατικανού στο οποίο διαμένει», δήλωσε ο χειρουργός Σέρτζιο Αλφιέρι, ο οποίος τον εγχείρισε.
Οι γιατροί συνέστησαν στον Πάπα ξεκούραση τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο ο Πάπας χρησιμοποιώντας αναπηρικό καροτσάκι, επισκέφτηκε νεαρούς ασθενείς στην πτέρυγα παιδιατρικού καρκίνου και παιδικής νευροχειρουργικής για να τους ευχαριστήσει για τα «πολλά γράμματα και μηνύματα» που του είχαν στείλει κατά τη διάρκεια της παραμονής του.
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)




