Ένοχος ο αρχιμανδρίτης που έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση
Ο ιερέας καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή - Άσκησε έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου
Ένοχος κρίθηκε ο Αρχιμανδρίτης από την Ερμιονίδα που είχε στείλει άσεμνο βίντεο σε ένα 12χρονο αγόρι.
Το πλημμελειοδικείο Ναυπλίου τον έκρινε ένοχο, δεν αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου και τον καταδίκασε σε 40 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή.
Η υπεράσπιση του ιερέα άσκησε έφεση ενώ, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στη δίκη καθώς δήλωσε ασθένεια και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.
Παρόντες ήταν οι γονείς του ανήλικου και στενοί συγγενείς του ιερέα.
«Η δικαιοσύνη έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της. Εύχομαι να ήταν το πρώτο και το τελευταίο παιδί. Ο λόγος που κινηθήκαμε νομικά είναι γιατί θέλω να αποκατασταθεί η πίστη μου στο Θεό. Μετά το πρώτο βίντεο, συνέχισε να στέλνει άσεμνα μηνύματα στο παιδί» δήλωσε η μητέρα του 12χρονου, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του ιερέα.
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
- Έλεγχοι για τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές – Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν οδηγείτε με πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Έμειναν στην ίδια τάξη οι νέοι διαιτητές του Λανουά

