Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναύπλιο: Δύο τα χυδαία βίντεο του ιερέα στον 12χρονο - Ξεσπούν οι γονείς του ανήλικου

Ναύπλιο: Δύο τα χυδαία βίντεο του ιερέα στον 12χρονο – Ξεσπούν οι γονείς του ανήλικου

«Ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματα του, γραπτά και με δεύτερο βίντεο» αποκάλυψε η μητέρα του 12χρονου.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο σάτυρος ιερέας, ο οποίος είχε στείλει δύο, όπως αποκάλυψε η μητέρα του 12χρονου, βίντεο στο παιδί.

Τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του ανήλικου στους δημοσιογράφους προκαλούν σοκ.

«Τα μηνύματα δεν ήταν κατά λάθος. Ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματα του, γραπτά και με δεύτερο βίντεο. Θα κάνουμε υπομονή δέκα μέρες, ελπίζω να προλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε» ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

«Άλλωστε για αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγνώμη», λέει η μητέρα του 12χρονου.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του παιδιού απάντησε ο ίδιος στον ιερέα: «Το κατάλαβε όταν έστειλε ο μπαμπάς του το μήνυμα “τι κάνετε πάτερ;”. Πριν δεν το είχε καταλάβει, συνέχιζε. Όταν στέλνεις κάπου αλλού και δεν έχεις την απάντηση που περιμένεις ξαναγυρνάς λίγο πάνω να δεις εάν το στέλνω σωστά. Κι εκείνη την ώρα σβήνεις, διαγράφεις, ζητάς συγνώμη, κάτι. Δεν συνεχίζεις».

Ζω με το άγχος μην πλησιάσει το παιδί

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «το έχουμε πάθει κι εμείς και μπράβο σου που το είπες. Θα σώσεις και άλλα παιδιά στο μέλλον», αποκάλυψε η μητέρα του 12χρονου.

Όσον αφορά για την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας μέχρι τις 16/6 όπου προσδιορίστηκε η νέα ακροαματική διαδικασία, η μητέρα του 12χρονου τονίζει: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μην τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Να ακούτε τα παιδιά σας. Σε ό,τι κι αν σας πουν να είστε δίπλα τους. Ελπίζω, αντί τα δικαστήρια να είναι η απόφασή τους τέτοια που να κόβει το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας. Εγώ το βλέπω ότι εκκολάπτεται και δεν γίνεται πλέον τίποτα και αυτά τα περιστατικά αντί να μειώνονται θα πληθύνονται», ανέφερε από πλευράς του ο πατέρας του 12χρονου.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024