Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να κερδίσουμε, όλα ήταν εναντίον μας στο ΟΑΚΑ»
Οσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.
Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος κόουτς στάθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η αποψινή νίκη.
Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε τόσο στην κακοδαιμονία των τραυματισμών, όσο και στα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού:
«Ήταν μια καλή εμφάνιση. Ελέγξαμε το παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά ήμασταν συνετοί. Κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που σου δίνει τον τίτλο.
Έπρεπε να κερδίσουμε, όλα ήταν εναντίον μας στο ΟΑΚΑ. Μας έλειψαν κάποιοι παίκτες, όπως ο Σλούκας που ήταν πολύ καλός σήμερα. Ο Βεζένκοφ ηταν αμφίβολο αν θα παίξει. Ήμασταν ομαδικοί και κερδίσαμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας.
Για τον τραυματισμό του Παπανικολάου: «Παίξαμε πολλά ματς με ένταση μέσα στην χρονιά, πλησιάζουμε τα 80. Είναι τραυματισμοί κούρασης και το σώμα δεν ακολουθεί».
- Ιράν: Κάλυψε με χώμα τις εισόδους των τούνελ στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισφαχάν – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς
- Νέο πλήγμα στο All Star Game του NBA: Εκτός αγώνα και ο Στεφ Κάρι
- Πολάκης: Άρση ασυλίας εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας μετά τη μήνυση πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ
- Ουκρανία: Θα γίνει μέλος της ΕΕ το 2027; Το σχέδιο των Βρυξελλών, το εμπόδιο Όρμπαν και το Άρθρο 7
- Χριστίνα Λαμπίρη: Δημιούργησε μαζί με το σύζυγο της ένα ξεχωριστό steak house στο Πικέρμι




