
Ηλικιωμένος στην Πάτρα: Διασώστες του ΕΚΑΒ επαναφέρουν άνδρα στη ζωή – Ξέσπασε σε χειροκροτήματα ο κόσμος
Στο σημείο έφτασε άμεσα δικυκλιστής του ΕΚΑΒ, ο οποίος διαπιστώνοντας πως ο ηλικιωμένος δεν είχε σφυγμό, προέβη σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα, όταν ξαφνικά ένας ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.
Ο άντρας καθόταν απλώς σε ένα παγκάκι όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει ξαφνικά.
Οι περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο, κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ ενώ επιχειρούσαν παράλληλα να τον βοηθήσουν.
Στο σημείο έφτασε άμεσα δικυκλιστής του ΕΚΑΒ, ο οποίος διαπιστώνοντας πως ο ηλικιωμένος δεν είχε σφυγμό, προέβη σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
Αφού έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο, έγινε χρήση απινιδωτή και ρομποτικού μηχανήματος το οποίο ασκεί πιέσεις στο στήθος.
Μετά από υπερτιτάνια προσπάθεια, ο ηλικιωμένος επανήλθε και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, επιδικομάζοντας τους διασώστες.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
- Κόντρα Μασκ-Πενταγώνου για τη χρήση του Starlink σε επιθετικά drone
- H καλύτερα διατηρημένη απεικόνιση του Ιησού, 1800 ετών – Χωρίς γένια, με κοντά μαλλιά και κομψά ρούχα
- Η Alter Ego Media ανοίγει τον επόμενο κύκλο ανάπτυξης
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους 22 της Κρήτης – Κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
- Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης

