Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ και το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του «δικεφάλου» παραμένει «θολό», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ρουμάνος έχει δηλώσει πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Δημοσίευμα από την πατρίδα του, ήρθε να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά, καθώς όπως αναφέρει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση από την Κλουζ.
Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, επικοινώνησε ο ίδιος με τον Λουτσέσκου και του ζήτησε να αναλάβει τα ηνία της ρουμανικής ομάδας, έχοντας ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος, αλλά και την πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους την ερχόμενη σεζόν.
Υπενθυμίζεται πως ο Λουτσέσκου έχει ενεργό συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για τις πιθανότητές του κόντρα στη Θέλτα ενώ αποκάλυψε και μία συζήτηση που είχε με τον απόντα Γιάννη Κωνσταντέλια.
Η επιλογή του Ιβανίσεβιτς, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον Τσιτσιπά, αποδείχθηκε λανθασμένη, γιατί τελικά ο Στέφανος πίστεψε περισσότερο στον Γκόραν από ότι ο Κροάτης προπονητής στον Ελληνα τενίστα.